Blogg

Eländes elände

2016-11-20 08:56 | 0 kommentarer

Ber om ursäkt för att det inte trillar in några bilder här nu.. Det har varit jobbiga veckor, då husse har åkt ut och in på sjukhus senaste 14 dagarna. Ena benet jättesvullet, som dom inte hittar någon bot på. Och hjärtinfarkt i lördags, som dom fixade snabbt med en ballongsträngning. Och i går bröt Sussie benet och skall opereraas i morgon på Ultuna. Förstår inte varför dom inte kunde göra det i dag.Nu räcker det med elände för hela nästa år också.

Tjingeling....men valparna stojar på som vanligt, som tur är.


Nu måste jag ta mig kragen med hemsidan

2015-11-10 08:17 | 0 kommentarer

Nu var det skamligt längesedan jag skrev något här. Det har hänt massor det här året, och jag borde verkligen skriva. FB har verkligen gjort så att hemsidor hamnar i glömska. Det är liksomm lite enklare att skicka upp en bild direkt på fb...eller kommentera något. Jag lovar....en sammanställning av årets händelser kommer inom kort.

Det dåliga samvetet gnager ständigt då det hänt så himla mycket positivt, och även lite tråkiga saker i år.

Nu har jag i alla fall betalat hemsidan för 1 år till. 

 

Tjingeling


Nytt år och nya möjligheter

2015-01-07 14:56 | 0 kommentarer

Nu kan det bara bli bättre. Begravning överstökad. Gubbens fot på bättringsvägen. Nu ska det bara ordna sig med för honom med jobb på den här sidan stan. Det vore ett plus.

Valparna är jättemysiga och börjar nu visa sina personligheter.

Lizzie har nu börjat löpa och vi får se om hon blir dräktig den här gången.

Agilityträningen har legat på is en längre stund. Det var ett måste då min ljumske inte ville läka. Dessvärre känns inspirationen långt bort just nu. Men det blir väl bättre ju närmare våren vi kommer...får vi hoppas. Man har liksom kommit av sig.

Sova verkar också överflödigt känns det som. Jag tycker jag går i dvala....dygnet runt. Annars rullar allt på som vanligt...förutom att hemsidan känns lite överflödig när alla är på FB nu för tiden.

Men inte alla..och därför lägger jag ut lite bilder här också.

 

Tjingeling!


Inte så tokigt ändå...

2014-12-20 09:02

Man ser ljuset i tunneln...Allt reder sig som man brukar säga. Bara att ta det lugnt....Valparna är ljuvliga, behöver man säga mer. Tandvärken håller sig i chack, men jag fick inget tid hos tandläkaren före jul. Måtte det hålla sig nu...Det mest nervösa nu är om stamtavlorna kommer i tid innan  allt ska pysslas med. 

Nyårsafton är ordnad. Vi måste åka härifrån hursom, jag vågar inte vara hemma med valparna...här bryter kriget ut varje nyår..att man ska måsta elda upp pengarna. 

I dag kommer det lite folk, blir jättekul för dom små att bli ompysslade lite extra.

Tjingeling så länge och God Jul!


Vilken vecka

2014-12-14 22:06 | 0 kommentarer

Den här veckan kan bara sammanfattas med ett ord...bläääää. Tandvärk, huvudvärk, kräksjuka. Sörens fot blir bara värre..odlingsprovet klart i fredags på såret,men ingen antibiotika utskriven före helgen. Streptococker i såret.....Som kronan på verket går Sörens mamma bort natten till fredag. Dom enda som mår bra är hundarna...vilken tur. Detta var veckans sammanfattning. Måtte jag få en tandläkartid nästa vecka...och sen kan det bara bli bättre...

 

Tjingeling!